MYÖTÄTUNNON PALVELUT

KESKUSTELU KEVENTÄÄ

KESKUSTELUILLAT

Puhumalla parempi olo. Ohjaan dialogisen keskusteluillan hyvinvoinnin eri teemoihin liittyen. Juttelu myötätuntoisessa ilmapiirissä muiden kanssa palauttaa ja korjaa omaa oloa. Asioiden mittasuhteet kevenevät ja yhdessä oivaltamisesta saa voimaa. Auttaa myös paalaamaan kontakteihin korona- ajan jälkeen. Ilta soveltuu 3-6:lle. 20€ /henkilö sis. kahvit ja pieni suolainen. Voit järjestää illan ja tarjoilun myös kotonasi tai työpaikalla.  

Seuraa instagram sivua myotatunto auttaa. 

LUENNOT

Voit kutsua minut luennoimaan työpaikalle, koulutustapahtumiin, naisten päiviin, virkistyspäiviin tai ystäväporukalle.  Kesto 1,5 h luento+ keskustelu.  

 1.Säästä voimiasi.  

 Luento sisältää näkökulmia siihen, miten itseymmärryksen lisääntyminen auttaa voimaan paremmin ja ihmissuhteet elpyvät. Arkinen, kepeä, mutta oivaltava kokonaisuus. 

 Kesto 1,5-2h luento+keskustelu.  

Hinta 350€ (sis. alv 22%) 

2. Yksinolosta yhteiseen kahvipöytään 

Korona-ajan ulkoiset rajoitteet voivat muuttua sisäisiksi ja toisen luokse palaaminen vaikeutuu. Kollektiivinen trauma horjuttaa turvallisuus ja uskomusjärjestelmää. Ihmisiin liittymisessä auttaa, kun ymmärtää miten voi omilla ajatuksilla aiheuttaa lisää ulkopuolisuutta ja eristäytymistä. Avaimet elämän suurentamiseen ovat omissa käsissä, mutta yhdessä oivaltaen lukot löytyvät helpommin.  

Hinta 350€ (sis. alv 22%) 

Lisätietoja saat tästä:  
ahonlaita.anne@gmail.com 
Puh. 050-5119721 

RYHMÄT

Ohjaan kasvu -ja voimavara ryhmiä. Seuraa ilmoittelua instagamin sivulle @myotatuntoauttaa.